Prefab huisjes

Scandinavie styled tiny house sedum

ga naar meer modellen

Model Oosterwold1

Dit huisje ontworpen en bouwen wij op het Tiny House Farm Project in Oosterwold/Almere.

start in maand 1 of 2 2018

Model Oosterwold1
aanbrengen dampdichte folie

Het pre- fabriceren van elementen voor tiny houses

isolatiewol 140mm

 

Prefab is de afkorting van "prefabricage", de mogelijkheden zijn onbeprekt..alles is te bouwen , ieder ontwerp in prefab en daarbij komt dat dit systeen erg voordelig kan zijn ten opzichte van een traditionele bouwstijl.

 

Het laten bouwen van een Tiny House kan bij ons op verschillende manieren: het goedkoopste is een bouwpakket bestellen dan ontvangt u een vloer, wanden met openingen voor kozijnen plus een dak. U kunt dan zelf alles afbouwen.

E.e.a naar uw eigen ontwerp of een ontwerp van ons.

Bijkomende leveringen zijn eventueel kozijnen met isolatieglas,

het interieur en installatiewerk water,verlichting, zonnepanelen etc. Dit zijn allemaal aparte fases die u zelf kunt doen of door ons laten installeren.

 

De levertijd van een huisje is 4 weken.

 

Technisch,

De vloer, wanden en dak voldoen aan het bouwbesluit en zijn geisoleerd. De wanden zijn binnen afgewerkt met OSB plaat 11 mm, de buitenkant met los bijgeleverde potdekseldelen. Deze zijn wel al op maat gemaakt en kunt u gemakkelijk zelf aanbrengen. Opbouw van de vloer : betonplex (ondervloer), dampregulerende folie,140x38 mm balklaag, 140mm PIR isolatie, dampdichte folie, underlayment 18mm.

Opbouw van de wanden : van buiten naar binnen, 22 mm douglas potdekseldelen, verduurzaamd regelwerk geventileerd, dampregulerende folie, 140x38 mm stijlen, 140mm duurzame isolatiewol, dampdichte folie, OSB3 afwerkplaat.

Opbouw dak : van buiten naar binnen, geprofileerde aluminium dakplaten met 50mm PIR isolatie (of iets anders naar keuze), verduurzaamde regelwerk, dampregulerende folie, 11 mm OSB3 platen, 140x38 mm dakbalken, duurzame isolatiewol, dampdichte folie, binnen OSB3 platen.

Als wij kozijnen meeleveren : materiaal dark red marantie met KOMO attest, isolatieglas HR++, 1 x gegrond in wit of een kleur naar keuze.

Vraag geheel vrijblijvend een prijs aan.

Het bouwen van huisjes in prefab is een van onze specialiteiten. Er zijn veel modellen en mogelijkheden neem contact op voor meer informatie.

 

Tiny House Europe BV Dijkweg 163 1619 HJ ANDIJK The Netherlands

office@tinyhouse-europe.com +31654129611 (bart) +31627390260 (daan)